Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 14 juni 2022

Godmorgon alla som tittar in hos mig. Idag vaknade jag av mitt alarm, vet inte när det hände sist. Jag hade svårt att somna i går kväll och det kändes som jag nyss hade somnat när alarmet ringde 7.15. Har jag tur kan jag vila i eftermiddag, det känns som det är mycket att tänka på så jag har svårt att komma ner i varv.

Idag skiner solen och genast känns livet lättare, för visst är det så att solen påverkar humöret? I alla fall är det så för mig. Termometern visar 15 grader så jag hoppas det blir en fin dag.

Igår var det halvmulet hela dagen och på kvällen kom det en hel drös regn. På jobbet i går hade jag fullt upp och nu har jag fixat till möten med de nya elevernas skola så att en överlämning kan ske. Det är mina första överlämningar och Marielle ska följa med på båda träffarna så det känns tryggt och bra.

Det blev inget badande för mig och mina kollegor i går kväll för vi var för trötta. Mats var iväg hela kvällen så jag köpte Mc Donalds och glufsade i mig. Sedan tillbringade jag hela kvällen i uterummet framför tvn. Vid halv elva kom Mats hem och då var det dags för sängen.

Idag blir det bussen igen för mig till Centrumskolan. Jag ska åka in klockan nio så jag hinner slänga in min väska på jobbet innan jag ska gå och möta Christian i stadsparken. Jag och Marielle ska ha bäst i test med fyra elever, årets sista. Idag kommer det vara en annorlunda dag eftersom att på eftermiddagen kommer hela skolan gå till Kalmarsundsparken och ha aktiviteter där. Eleverna kan välja med att prova supbräda, kasta freesbee, spela fotboll mm.

När jag slutar 14.15 blir jag hämtad utav Mats så jag hinner hem och vila innan jag ska tillbaka till skolan. Klockan 18.00 kommer åttorna och niorna och några har sina familjer med sig till skolavslutningen. Sedan klockan 19.30 är skolan slut och de får sommarlov. Under denna en och en halvtimme kommer vi gå tipspromenad, fika och sjunga sommarsånger.

Nu önskar jag er alla en fin dag, kram Susann 💜

5 kommentarer