Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 19 april 2023

Tänk att få vakna och solen skiner utomhus. Nu märks det att värmen är i antågande.

På väg till jobbet ringde jag pappa, har som rutin att ringa honom måndagar, onsdagar och fredagar då jag sitter i bilen. Det blir lagom att prata medans jag kör den biten. Idag var han på bra humör, ibland är han lite negativ och tycker synd om sig själv. Han pratade på om sina tomater som han sått och förstört genom att låta krukorna lufta lite utomhus. Han tror inte de går att rädda.

På jobbet var det som vanligt och eftersom det är onsdag så hade vi friskvård och den här gången stod meditation på schemat. Om jag hade fått bestämma hade jag hellre spelat padel. Det var många utav mina kollegor som avstod från dagens aktivitet. Vi var bara fem stycken. Jag får se om jag är med nästa onsdag eller om jag går en promenad istället.

När jag kom hem fick det bli soffan i uterummet. Jag pratade med Victor och de var på väg till Mariefred där Toruns föräldrar bor. Nu har de jobbat färdigt i Tandådalen och vad jag förstod så var det sista gången de jobbar där. Den här säsongen hade inte varit så bra. Har vi tur kommer de till Kalmar, kanske på söndag. Vi får se hur länge de stannar.

Jag halvsov i soffan och Mats jobbade sent då de hade APT. När han kom hem vid 8 hade han med sig pizza som vi åt framför tvn.

Nu är det sängen och imorgon ska jag börja lite tidigare än vad jag brukar. Vid klockan 13:00 ska jag på ett möte imorgon med arbetsförmedlingen och försäkringskassan.

Nu önskar jag en god natt, kram Susann 💜

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *