Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Torsdagen den 20 april.

Har värmen kommit för att stanna? I morse var jag seg och trött då jag vaknat flera gånger under natten. Min sömn blir så störd eftersom det tar lång tid att somna om.

Idag började jag lite tidigare då vi hade personal hemma. Det passade bra då jag hade möte med arbetsförmedlingen och försäkringskassan klockan 13:00. Det var ett möte där vi skulle diskutera arbetsträning. Jag fick träffa en bra handläggare som förstod min situation och kändes human så det kändes väldigt bra. Nu är planen att jag ska arbetsträna 25% och jobba som jag gör nu på 50%. Vi diskuterade mina förutsättningar och vad jag skulle behöva för anpassningar för att orka. Efter mötet kändes det bra och även min handläggare på försäkringskassan kändes med på planen. Den 2 maj kan jag förhoppningsvis börja arbetsträna så jag kommer upp i 6 h per dag.

När jag kom hem efter mötet somnade jag i uterummet och sov en timme.

Ikväll tog jag mig i kragen och masade mig iväg till träningen med Sweden Runners. Jag velade fram och tillbaka då jag kände att jag hade lite huvudvärk. Dessutom skulle inte Annika träna och då är det lättare att stanna hemma. Fast den här gången kom jag iväg och min huvudvärk försvann när jag var ute så intervallerna gick bra även om det är superjobbigt med intervaller. Jag var som vanligt nöjd över mig själv när träningen var över. Malin var också där på träningen så det var kul att prata lite med henne.

När jag kom hem åt vi pizzaresterna från igår kväll. Det är skönt och smidigt med rester.

Jag önskar dig en fortsatt fin kväll, kram Susann 💜

2 kommentarer