Onsdagen den 23 september 2020 Sushi

Tillbehören till sushin inhandlades efter Centrumskolan då Samina hämtade mig. Vi köpte allt på Maxi för annars brukar vi handla laxen på city gross. Jag kände att jag var alldeles för trött för att åka dit också.

När jag kom hem hade jag inte tänkt att sova fast jag var så trött så det var ett måste. Det märks när jag måste fokusera mycket på Centrumskolan för då är jag mycket tröttare när jag kommer hem. Det blev även en promenad med några elever till en lekplats.

Medans jag sov fixade Samina allt med sushin , kokte ris och skar grönsaker. Jag vaknade efter en och en halv timme och hjälpte till med de sista makirullarna. Det blev gott. 👍🏾🍣😊

Samina hade gjort garin igår och den var perfekt idag. Det blev även sushi över som Mats får ta med som matlåda imorgon. Vi åt upp alla sushibar med lax i. De Mats ska ta med i morgon fungerar bra då det bara är grönsaker och tonfiskröra i.

Efter middagen planterade jag lite frön från kiwi, citron, granatäpple. Vi får se om jag lyckas att få det att växa.

Mats och jag fixade även uterummet så nu ska duken bara bytas till lördagen.

Ikväll fortsatte vi titta på serien som vi började se, travellers.

Nu är klockan halv tolv och jag hoppas att jag inte har sabbat min nattsömn med min eftermiddagslur. Mats ligger bredvid och snarkar, fattar inte hur fort han kan somna. Jag önskar att jag också kunde det.

Godnatt, hörs imorgon 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.