Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 26 oktober 2022

Godmorgon, här är jag upp som vanligt innan klockan är sju. Det är mörkt med en temperatur på 9 grader. Jag började med att surfa runt på telefonen en stund innan jag gick upp. Både i går kväll och idag har jag försökt kommentera på de bloggar jag följer på Nouw med negativt resultat. Jag kan inte kommentera, tråkigt fast jag läser mina vänners inlägg dagligen och försöker kommenterar. Jag hoppas att jag snart kan kommentera igen för det ger ju en viss tillfredställelse att bekräfta och ha en cyperkonversation.

Idag ska jag inte glömma och ta med mig dagstidningar för vi ska leta nyhetsartiklar och krönikor och hitta det som är typiskt för den genren. Nu blir det lite upp till bevis om eleverna har lärt sig något för vi har jobbat ett bra tag med sakprosa.

Jag har inga direkta planer när jag kommer hem från jobbet, jag antar att det blir vila och sedan borde jag städa lite då det inte funnits ork till det. Mats är minst lika trött som jag när han kommer hem och just nu har han det väldigt hektiskt med medarbetarsamtal och lokalstrul.

Igår fick jag brev på posten, vet inte när det hände sist. Nuförtiden brukar inte många skriva vanliga hederliga brev som en skickar med post. Det var från en kollega som jag har jobbat med, min förebild Birgitta. Det är alltid roligt att höra ifrån henne. Nu var det ett tag sedan vi sågs så det kanske är dags för det igen. Jag ska nog skicka ett svar idag för att se om hon vill ses.

Nu önskar jag dig en härlig dag så här mitt i veckan, kram Susann 💜

4 kommentarer