Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 27 oktober 2022

Godmorgon från ett mörkt Kalmar med 10 grader i luften. Morgonen började med en liten stund till mina bloggvänners inlägg. Det tråkiga är att jag fortfarande inte kan lämna kommentarer och jag fattar inte varför. Fast jag läser även om jag inte kan lämna något avttryck.

Igår hann jag nästan med alla lektionsplaneringar för den här veckan. Det känns skönt att ligga i fas och för att jag inte skulle få allt för mycket tid framför datorn så skrev Marielle klart mina PUTar och ÅP. Jag är så tacksam för att hon gjorde det. Jag behöver ju tänka så jag inte jobbar för mycket och får tillbaka mina symptom då jag fortfarande är känslig fast ändå mycket bättre än vad jag var för ett halvårsedan.

I går kväll lagade Mats middag och gjorde en vegetarisk lasagne på portabellosvamp och broccoli. Den blev god så den kan han få laga fler gånger.

Torsdag idag och snart är det helg och bara tre dagars jobb för att sedan få lite höstlov. Ikväll ska Annika och jag träna med Sweden runners och det är platta intervaller runt hästhagen som gäller. Jag är aldrig så motiverad innan fast så nöjd jag är efteråt så det är den känslan jag försöker förhålla mig till så jag kommer iväg på träningen.

Jag önskar er en härlig torsdag, kram Susann 💜

2 kommentarer