Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 3 juli 2024

Här händer inte så mycket. Jag har sovmorgon typ varje morgon och känner att jag tillåter mig själv att ligga kvar i sängen när Mats åker till jobbet.

Idag har jag lyssnat på 2 sommarpratare och mest småfixat här hemma. Det blir även en vilostund i soffan i uterummet. Idag sov jag bara en timme.

När Mats kom hem från jobbet packade vi ut lite i husbilen och körde en sväng söderut. Vi hamnade på en liten skogsväg och där stannade vi och lagade kvällsmat. Det blev pyttipanna med stekt ägg. Det blev gott och det var mysigt ute i skogen.

Därefter körde vi förbi Fredriks fast han var inte hemma. Då körde vi vidare och hamnade hemma hos Ingela och Nicke. Vi fick kaffe och goda kakor som Ingela gjort. Jag drack inget kaffe utan drack flädersaft, för någon gång ska jag väl vara klok.

Det var trevligt och vi stannade en bra stund. Ingela hjälpte oss med ett kort till bröllopsparet vi ska till i helgen. Ingela är väldigt bra på att måla så det blev ett fint kort.

Vid 22-tiden körde vi hem och ikväll gick det smidigt för Mats att backa upp husbilen på uppfarten. Vi lär oss hela tiden och än så länge känns det rätt med husbilen.

Kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för Onsdagen den 3 juli 2024