Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 4 juli 2024

idag har det varit en dag med både regn och solsken. Jag var trött som vanligt när Mats åker till jobbet vid sjutiden. Jag låg kvar i sängen och läste lite bloggar och gjorde lite kommentarer hos de jag följer.

Vid halv ni steg jag upp och plockade lite. Det finns alltid att göra. Min telefon är fortfarande vattenskadat och skärmen fungerar inte på alla ställen så att googla på kartor är svårt och att radera mail är svårt.

Vid halvtio åkte jag och fyllde på gasolflaskan så vi den är full när vi ska åka imorgon till Flen. Sedan åkte jag till Trafikverket för att förnya mitt körkort. Så nu är det gjort och bilden blir som vanligt inte den bästa fast en kan ju inte stå och ta om kortet hur många gånger som helst. Det är bara att gilla läget, det blir inte bättre. Nu är det fixat i alla fall så då kan jag bocka av det.

Sedan åkte jag hem och vilade, messade även Annika för att höra om hon ville ses. Det ville hon så jag åkte till henne. Vi gick från hennes lägenhet till Koudden och badade. Det var jätteskönt i vattnet, 17,9 grader och i luften var det 15 grader. När vi hade hoppat i så började det regna så nu är min telefon vattenskadat igen, så typiskt. Nu fungerar inte touchskärmen igen så nu ligger den i en påse med ris. Jag hoppas att fukten drar ut tills imorgon för det är drygt att inte ha en fungerande telefon.

När vi hade badat så gick vi tillbaka till Annikas lägenhet och sedan åkte jag hem. Jag var trött och somnade i soffan i uterummet och sov väldigt djupt.

Nu ikväll har vi packat husbilen för avfärd imorgon. Mats ska bara jobba fram till lunch och sedan drar vi mot Flen. Det ska bli kul och det kommer bli vår lite längre resa med husbilen.

Tyvärr blir det inga bilder i inlägget för korten som jag tog när vi badade är i telefonen som inte fungerar just nu. 😢

Kram Susann 💜