Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 2 juli 2024

Idag har varit en slappardag för mig. Jag har inte gjort något speciellt och ändå går timmarna. Nu när jag ska sammanfatta dagen undrar jag vad jag egentligen har gjort hela dagen.

Jag har plockat ur diskmaskinen, vikt tvätt, sovit, letat ställplatser på nätet, och varit en runda in till Telia med min telefon. Alltså lite har jag gjort idag fast det känns som om jag inte har gjort någonting.

Ikväll när Mats kom hem från jobbet tog vi en tur med dottern. Vi köpte med oss pizza och åkte till Svinö för att äta i husbilen tillsammans med dottern. På Svinö stod det hur många husbilar som helst, det är lite ofattbart att även vi tillhör den skaran som tar upp plats med sin husbil. Efter pizzan gick vi till vattnet fast det regnade så vi åkte hem igen.

Jag körde husbilen hem för jag behöver träna lite på vart jag har den. Jag till och med backade upp husbilen på garageuppfarten med Mats hjälp som stod på uppfarten och skrek stopp. Det kändes ganska läskigt för vår volvo stod också på garageuppfarten. Fast jag får träna mer och till slut kanske jag inte tycker det är så läskigt.

Nu ikväll har vi tittat på fotboll mellan Rumänien och Nederländerna. Snart blir det en match till mellan Österrike och Turkiet.

Kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för Tisdagen den 2 juli 2024