Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 5 juni 2024

Idag tog jag bilen till jobbet för jag skulle åka och hämta min pappa efter jobbet.

Så skönt med en kortvecka och en lång ledighet framför mig. Idag hade jag en lektion utomhus. Vi uppskattade längd, räknade ut omkrets av en cirkel med hjälp av diametern och tvärtom.

Efter jobbet mötte jag upp Mats på banken för vi skulle kolla lånmöjligheter till en husbil. Nuförtiden gör en ju allting själv genom internet banken. Vi hade en handläggare som stod bredvid och guidade oss i internetbanken. Vi fick även sänkt procent på vårt huslån. Nu får vi se vad vi får för meddelande angående ett lån. Det skulle ta några dagar tills ärendet blev behandlat.

Efter banken körde jag till Älmhult och hämtade min pappa Rune. Han satt och väntade på mig och väskan var packad. Sedan stuvade vi in väska, gåstavar och rullator och körde mot Kalmar. Bilresan gick bra och det kändes helt ok att köra själv.

När vi kom hem hade Mats börjat med maten, friterad potatis, grillad flankstek och pepparsås. Jag gjorde en sallad och det var gott. Det är alltid lyxigt att få maten lagad.

Ikväll har vi tittat på vänskapsmatchen mellan Danmark och Sverige. Tyvärr vann Danmark.

Nu är det snart sängen och imorgon åker vi upp till Byxelkrok till Victors restaurang. Pappa ser framemot att se restaurangen för han har aldrig varit där.

Kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för Onsdagen den 5 juni 2024