Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 4 juni 2024

Idag var det lite kyligt när jag cyklade till jobbet. Fast det blev riktigt varmt under dagen. 🌞

Nu märks det både på elever och personal att sommarlovet närmar sig. Betygen är satta och det är svårt att hitta motivation till skolarbete.

Efter jobbet blev det soffan i uterummet och jag slumrade till en stund. Innan jag somnade ringde jag pappa och sa att jag hade tänkt komma och hämta honom imorgon och ta med honom till Kalmar. Pappa blev jätteglad över förslaget och såg fram emot att åka upp till Victors restaurang på torsdag. Det kändes bra att han var positiv till att komma hit. Ibland är han lite negativ och vill ingenting. Jag tänker att vi kör hem honom på fredag igen när Mats slutat jobba.

Vid halv fyra körde jag och dottern till Ålem för att titta på en husbil. Det fanns rätt många begagnade där som vi tittade på. Den jag hade sett på nätet fick jag ingen direkt känsla för. Däremot fanns det en annan husbil som i stort sett talade till mig. Jag provkörde den och den var skön att köra.

Nu har vi mycket att fundera över för det är mycket pengar det rör sig om. Det är inte lätt att veta vad en ska fråga och kolla efter när en aldrig har haft en husbil. Du får gärna komma med tips och råd. 🙂

Sedan åkte vi hem till dottern och åt middag. Mats var iväg ikväll på teaterrep och William hade fotbollsmatch. Vi gjorde en nudelsallad och det var supergott.

Kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för Tisdagen den 4 juni 2024