Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 6 juni 2024

Sveriges nationaldag idag, en dag då vi är lediga. Det blev lite sovmorgon eller rättare sagt att jag låg kvar i sängen till kvart i åtta.

Pappa var redan vaken när jag kom ner, han hade vaknat vid femtiden. Vi åt frukost och efter frukosten packade vi för en dag i Byxelkrok. Pappa har aldrig varit uppe på den restaurangen som Victor har jobbat på och som han nu arrenderar. Pappa tyckte det var roligt att få se restaurangen och träffa Victor och Torun.

Det blev ett kärt möte mellan morfar och barnbarn.

Vi satt och hängde inne i restaurangen medans Victor och Torun gjorde i ordning för att öppna. Det är mycket som ska göras innan de kan ta emot matgästerna. Dottern och William kom också upp och vi åt lunch tillsammans på restaurangen.

Efter lunchen hoppade Mats in i baren och vi andra tog oss en tur till långe Erik. Vi hade tur med vädret, solen sken bitvis och inget regn i sikte.

Därefter åkte vi tillbaka till restaurangen och hängde. Vid halv fem åkte vi hem förutom Mats som stannade kvar och hjälpte till.

När pappa och jag kom hem fixade jag smörgås till oss. Ingen av oss var jättehungriga. Vi tittade på tv, natuonalfirandet från Skansen. Vid 22-tiden kom Mats hem. Det blev en härlig utflykt och pappa är supernöjd med dagen. Nu blir det snart sängen för alla är trötta och imorgon ska Mats jobba.

Kram Susann 💜

2 kommentarer