Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 7 december 2022

Godmorgon, idag vaknar jag upp och marken är nästan helt vit med en temperatur på minus 2 grader. Nu hoppas jag att det kommer lite till snö som får ligga fram till jul. Det är en mysig känsla som infinner sig när det är snö och det blir mycket ljusare.

Igår började dagen på Malkars, tanken var att köra Milon fast när jag kom fram hade jag glömt mitt kort hemma, så typiskt. Jag frågade Anna, (en personal) om jag kunde köra utan kort fast det kunde jag såklart inte. Hon sa att det började ett pass klockan 9 och klockan var typ 2 minuter i nio så då anmälde hon mig medans jag bytte om. Jag hann till passet som hette cross escape harmoni. Det var ett cirkelpass med 12 olika stationer som kördes två varv med en minut på varje station med en liten axelövning emellan på två minuter. Efter det passet skulle det var ett strechningpass på 30 minuter så jag stannade kvar och var med på det med innan jag åkte till Centrumskolan.

Jag kan säga att det känns i min kropp att jag tränade igår för jag har sjukt mycket träningsvärk i låren.

Igår var tanken att jag skulle åkt och handlat efter jobbet fast eftersom jag hade glömt min plånbok hemma så struntade jag i att handla present. Jag valde att lägga mig i soffan när jag kom hem och vila.

Igår kväll var Mats på escape room med sitt jobb. Han hade varit i samma rum som jag var när vi var med jobbet. De lyckades inte lösa uppgiften utan hade en kvar innan tiden var slut. Jag tror de var lite för få för de var bara tre personer och när vi var så var vi 6 stycken i det rummet. Han tyckte det var roligt så nu kanske jag får med honom på det någon gång.

Idag är det Centrumskolan som vanligt fast det blir inte riktigt en vanlig dag då vi ska ha invigning av vår skola efter lunchen med eleverna. Sedan i eftermiddag är det öppet hus för de som vill komma och titta på våra nya lokaler. Det är dessutom 10 år sedan vår skola startade i Kalmar så det firar vi också. Jag hoppas det kommer många som besöker vår skola.

Min julkalendersbild:

Stanna upp och reflektera; hur ditt liv varit och vart du är på väg.

Nu önskar jag dig en trevlig onsdag, kram Susann 💜