Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 8 december 2022

Godmorgon till dig som tittar in hos mig. Nu på morgonen har jag hunnit planera dagens lektioner för jag orkade inte det igår när jag kom hem från jobbet.

Vi hade öppet hus på vår skola igår och det kom fler än vad jag trodde det skulle göra. Det var många som var nyfikna på vår skola och som hade barn som ville börja hos oss som var och tittade. Det är alltid kul att kunna visa upp hur vi jobbar på vår resursskola.

På vägen hem igår köpte jag pizza för ingen av oss orkade laga middag. Det var gott och sedan somnade jag tidigt och sov ända till halv sju i morse.

Det har snöat lite under natten och nu när klockan är 10:00 så ligger temperaturen på minus 6 grader och till med solen skiner idag. Det kommer vara en härlig vinterdag och jag hoppas det kommer lite mer snö så det blir pulkaväder.

Dagens uppmaning i min julkalender:

Ring till en vän som du inte pratat med på länge

Nu blir det Centrumskolan och i eftermiddag kanske jag orkar handla lite julklappar och Mats födelsedagspresent. Sedan får jag se om jag tränar med Sweden runners ikväll då det är sista gången för i år. Nackdelen är att jag har jätteträningsvärk efter tisdagens träningspass på Malkars så jag får se om jag kan med tanke på det. Jag tar mig knappt uppför en trappa.

Nu önskar jag dig en härlig torsdag, kram Susann 💜

2 kommentarer