Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 6 december 2022

Godmorgon, oj vad trött jag var i morse. Jag kan se ett mönster att varannan vecka är jag supertrött och den andra veckan är jag lite piggare och då gör jag antagligen mer. Idag ligger det lite snö på marken lite här och där och temperaturen ligger runt nollan. Det skulle komma snö så jag lär nog få se mer snö uppåt dagen.

Idag är det tisdag och då har vi som tradition att bära jultröja på jobbet. En dag i veckan fram till jullovet i december har alla som vill en jultröja på sig. Jag ville egentligen köpt en ny tröja för detta i år fast inte hittat någon. Jag skulle vilja ha en kortärmad tröja då vi har väldigt varmt på jobbet och min jultröja är tjock och varm.

Jag tänker att jag ska göra som förra veckan och träna på Malkars innan jobbet idag. Jag vill få in det som en rutin även om det känns lite tyngre idag än förra veckan.

Efter jobbet ska jag handla Mats födelsedagspresent och lite julklappar, hoppas jag kommer ihåg det när jag väl slutar jobbet idag.

Min julkalenderbild blir den här idag:

Skriv fem positiva saker om dig

Insköpet av julklappar har minskat med åren. Nu köper vi bara till våra barn och till dem som vi firar jul tillsammans med och i år blir det till Fatiman, Andreas och min pappa. Eller rättare sagt nästan bara till dem för vi brukar även köpa till Lovis, Molly och Elliot. Ju äldre alla blir desto svårare tycker jag att det är att köpa. Jag får se vad jag hittar på i år. Hur brukar ni göra? Byter ni julklappar med många?

Nu önskar jag dig en härlig tisdag, kram Susann 💜

5 kommentarer