Arbete/sjukskrivning,  Familj,  Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Seg

Godmorgon, här är det lite segt idag. Jag vaknar tidigt fast jag känner av att vi gjorde mycket i helgen. Nu gäller det att försöka ta det lugnt, även om jag känner att det finns ganska mycket att göra. Det är svårt när alla tankar på vad som behövs göra flyger runt hela tiden, stressar i onödan.

Vi har en ganska hektisk period framför oss, födelsedagar som ska planeras. Yngsta sonen fyller 20 och kommer ha kalas här hemma den 15 november eftersom det är svårare för alla att ta sig till Malmö. Sedan är det lite kusiner på båda håll som fyller år nu i november. Mats och jag planerar att göra något helgen efter Rasmus kalas, med min pappa då han fyller 85 nu på torsdag. Får se vad…

Den 18 november kommer jag börja arbetsträna och med erfarenhet så kommer min energi att gå till att vara där mina 10 h i veckan och då kan jag känna lite oro över allt vi har framför oss.

Den 18 december fyller Mats 50 och då tänker vi ha öppet hus från klockan 15.00. Det kräver ju också lite planering och städning innan.

Julen kommer vi att vara hemma och min syster och pappa kommer fira med oss. Vi kommer ha knytis och kanske inte riktigt så mycket julmat som vi brukar eftersom vi sedan drar till Kläppen över nyår.

Oj, det blev visst ett lite annolunda inlägg än vad jag tänkt mig från början fast nu har jag fått ut alla tankar och då kanske jag kan ta en sak i taget sen.

Snart ska jag iväg på ReDOgruppen och det kanske är lämpligt i dag med tanke på allt jag har framför mig eftersom vi diskuterar just balansen i vardagen, hur kan vi strukturera och tänka för att få energin att räcka så balansen är jämnt fördelat.

Ha en bra dag <3

En kommentar