Semester 🌞 Dag 10 🌞 16 juli 2021

Idag vaknade jag till fint vÀder och i sovrummet Àr det verkligen varmt dÄ morgonsolen skiner pÄ fönstret. Jag steg upp runt Ätta och sedan fick tvÀttmaskinen jobba.

Vi har sett över vilka klÀder som ska med till vÄr resa med Malin och Urban.

Vid 10-tiden blev det en runda till systembolaget och Maxi. Vi köpte bubbel som ska tas med.

Efter att vi handlat Äkte vi hem och packade strandvÀskan och fikakorgen för en stund pÄ Granudden. Vi hÀmtade upp Malin för hon ville följa med. Det var hennes första semesterdag. Vi stannade nÄgra timmar pÄ stranden för sedan blev det ganska kallt med all blÄst.

NÀr vi kom hem messade Linda och undrade om vi skulle ses ikvÀll. Vi bestÀmde att vi skulle trÀffas i Kalmarsundsparken med vÄra middagar för ett kvÀllsdopp och sedan kortspel hemma hos dem.

Att vara pÄ stranden i blÄsten hade gjort mig trött sÄ jag somnade i soffan i uterummet för dÀr var det varmt och skönt. Jag sov drygt en timme för att sedan piggna till för att bege oss in mot stan. Vi körde förbi chopchop och bestÀllde kvÀllens middag som vi tog med oss. Eftersom det fortfarande blÄste mycket sÄ valde vi att vara hemma hos Linda och Christian direkt för att sitta i vÀrsta sandstormen och fÄ sand mellan tÀnderna. Det var kul att trÀffas för det var ett tag sedan vi sÄgs.

Nu ikvÀll har vi spelat gin rummy som Mats vann och plump som jag vann. Vi fick Àven en god marÀngsviss som vi slukade i ett nafs.

Nu Ă€r det sova som gĂ€ller för mig, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *