Semester 🌞 Dag 21 🌞 27 juli 2021

Det blev sovmorgon, nÀstan till 8.30 och det Àr lÀnge för att vara oss nuförtiden. Idag har fix stÄtt pÄ schemat, jag har tvÀttat. bÀddat rent i gÀstsÀngarna till helgen dÄ tvÄ utav barnen kommer hem med respektive.

Vi Äkte Àven en tur till stan för att köpa present till Elliot som fyller 17 Är idag. Vi köpte en korthÄllare och sedan nÀr vi skulle köpa t-shirt pÄ Intersport gick strömmen inne i Kalmar sÄ det var bara till att lÀgga undan vÄra varor och komma tillbaka senare. Det dröjde flera timmar innan strömmen var tillbaka.

Jag passade pÄ att packa och sova i eftermiddag eftersom vi skulle pÄ Elliots kalas ikvÀll. Jag mÄste tÀnka pÄ att vila för att orka med allt som jag vill göra.

Marie och Jimmy kom hem frÄn sin semesterresa idag och Marie har fyllt 45 nu nÀr de har varit ivÀg. DÄ passade vi pÄ att svÀnga förbi henne och lÀmna vÄr present, en quizbok och spelet the mind. Vi hann spela spelet innan vi var tvungna att dra vidare för vi skulle hÀmta ut varorna pÄ intersport innan kalaset.

Det gick fort att betala för mina varor, 1 krona för jag hade en bonuscheck som jag utnyttjade nu innan den gick ut. Det kÀndes bra tyckte jag.

Vi var lite tidiga till Mortorp sÄ dÄ passade Mats pÄ att ringa till sin pappa som lÄg inlagd pÄ sjukhus efter att han hade svimmat. Allt verkade bara bra och de hade honom under observation för skiktröntgen visade en liten blödning som han troligtvis fÄtt nÀr han ramlade nÀr han svimmade.

Det var kul att trÀffa alla pÄ Elliots kalas och de hade dukat fint i trÀdgÄrden. under kvÀllen mullrade det och vi klarade oss nÀstan frÄn regnet. NÀr vi satt oss för kaffet och tÄrtan, dÄ kom ösregnet sÄ alla fick gÄ in en liten stund innan det var dags att Äka hem. Idag bjöd Elliot och Molly pÄ konsert, det Àr sÄ duktiga. Molly sjöng och Elliot kompade pÄ bÄde piano och gitarr.

Nu har vi kommit hem och klockan Àr 22.00 sÄ nu ska vi bara se över vÄr packning för att sedan gÄ och lÀgga oss dÄ vi ska upp tidigt imorgon.

Godnatt, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *