Semester 🌞 Dag 6 🌞 12 juli 2021

Jag sov som en stock nÀr klockan ringde 7.30 och det kÀndes som jag precis hade somnat. Jag har vaknat flera gÄnger i natt och sovit dÄligt, hoppas jag sover bÀttre till natten.

Jag hade stĂ€llt klockan för jag och Marielle hade bestĂ€mt trĂ€ff 8.30 för promenad, bad och frukost i solen. Idag blev det parkering vid Åttahagen och en promenad utmed vattnet innan vi tog ett dopp. det var ca 22 grader i luften och 20,8 grader i vattnet. Det var vĂ€ldigt skönt och trevlig rutin som vi skaffat oss. Det Ă€r ett trevligt sĂ€tt att umgĂ„s pĂ„.

Sedan nÀr jag kom hem var jag ganska trött och lite sliten efter besöket hos Lena och Toni. Det blev inte mÄnga knop gjorda idag utav mig. Mats han har jobbat pÄ framsidan med vÄr rabatt som har vuxit igen sÄ en nÀstan fÄr skÀmmas. Jag har Àven sovit flera timmar, vilket var vÀlbehövligt dÄ min nattsömn haltar pga att jag dricker kaffe vilket jag gjort idag med.

Klockan 17.00 hade vi bestÀmt att vi skulle springa tillsammans med Karin och Madeleine. vi brukar springa pÄ tisdagar fast Àndrade dag för vi inte Àr hemma imorgon. Det gick ganska bra att springa trots att det var varmt, 25 grader och solsken. Efter löpningen tog vi ett dopp som vanligt och ikvÀll var det 24,1 grader i vattnet vid Flundran. Det var jÀtteskönt, knappt sÄ det svalkade.

PÄ vÀgen hem efter kvÀllsdoppet Äkte vi runt Chopchop som precis öppnat hÀr i Kalmar. Vi vill sÄklart prova utbudet dÀr och se om det var lika gott som vi tyckte nÀr vi Ät pÄ Chopchop i Malmö. Det var gott och vi var nöjda och ibland Àr det skönt att slippa laga mat.

Efter middagen tittade vi pÄ Dancing queen, en film som Helena Bergström regisserat. Det var en liten trevlig film sÄ hÀr en mÄndagskvÀll. Snart ska jag ha date med John Blund och jag hoppas att han kommer ikvÀll.

Godnatt, Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *