Semesterdag 19 2020

Klockan 6.00 började folk röra på sig här i vandrarhemmet. Så från klockan sex slumrade jag till och från tills det var dags att gå upp 8.40 för vi hade bestämt att vi skulle äta frukost klockan nio. De delade upp gästerna på olika tider så inte alla åt samtidigt.

Regnet öste ner när vi vaknade och fortsatte under dagen. Frukosten var ganska minimal, ingen hotellfrukost med många val. Det var en helt ok frukost med tanke på att vi inte bor på hotell. Vi blev mätta 👍🏾

Efter frukosten bestämde vi oss för att åka till Jönköping och gå på A6-centret och shoppa. Eftersom det skulle regna hela dagen enligt de väderprognoser vi hade tittat på så ville vi befinna oss inomhus.

Jag hittade en ny BH, vilket jag verkligen var i behov av. Jag tycker det är så tråkigt att köpa underkläder så därför blir det så sällan. Jag hittade även ett par byxor på rean så det köpet blev jag nöjd med.

Vi hittade även ett litet mysigt café på köpcentrumet där vi fikade. Jag åt en god rabarberkaka med vaniljsås och Mats tog en citroncheesecake. Ubbe tog samma som mig och Malin tog ett vaniljhorn och en annan kaka.

När vi kom tillbaka från A6 behövde jag vila lite så jag halvsov nästan en timme. Det var välbehövligt för kände att jag hade början på huvudvärk.

Sedan blev det bubbel och chips samtidigt som vi spelade gin rummy. Det var det första bubbel som jag inte tyckte om. Det hade en konstig eftersmak av kantareller. Malin och Urban tyckte som mig och Mats tyckte det var helt ok.

Vi hade bokat bord till klockan 18.00 på Amalias café och bistro. Den restaurangen som vi tittade ut på nätet hade fullt så då blev det denna. Vi blev mätta fast det var ingen höjdarrestaurang. Om vi kommer hit till Gränna igen kommer restaurangen inte få något återbesök.

Efter middagen blev det allrummet igen och vi spelade klart vårt parti gin rummy. Malin vann överlägset och Ubbe förlorade.

Imorgon hade vi tänkt cykla på visingsö fast det kommer vi inte kunna göra då vi inte har fått tag i några cyklar. 🙁 Vi ville inte boka så långt i förväg då vi ville avvakta väderprognosen. Så nu får vi helt enkelt vandra istället 🙁

Jag trodde inte det skulle vara helt slut på cyklar, tänkte nog att det skulle vara som på Ven när det gällde cykeluthyrningen.

Nu ska jag sova för imorgon ska vi äta frukost klockan 8.00 för att komma med en tidig båt.

Godnatt 💜

En kommentar

  1. Vädret är som det är och vi får göra omtag och hitta på annat. Visingsö hen härlig utflykt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *