Semesterdag 23 2020

Idag hade jag ställt klockan på 7.30 för jag skulle hämta Annika klockan 8.00. Hjälp vad trött jag var när klockan ringde… hade lätt kunnat ligga kvar.

Fast det var bara till att masa sig upp från sängen. Idag var även mats trött för han låg i sängen och sov när jag gick upp. Han skulle inte med och springa då han vilar sina benhinnor som fortfarande gör ont.

När jag körde hemifrån 7.50 var det 18 grader varmt och molnigt och en sol lom försökte komma förbi molnen.

Det gick jättebra att springa och mitt knä gjorde inte ont när jag sprang. Vi tog bara ett varv för jag vill fortfarande inte belasta mitt knä för mycket.

När vi kom ut på bryggan blåste det så det var vågor i vattnet. Fast det gjorde inget utan vi hoppade i och simmade omkring bland vågorna. 🏊🏾‍♂️ Det var 17,4 grader varmt i vattnet. 😊

När jag kom hem efter löpningen blev det lite frukost och sen lite röjning i huset. Jag bäddade i extrasängarna inför gänget imorgon.

Vi var även och handlade det sista och det som vi glömde handla förut. Sedan lyxade vi till det med sushi till lunch. Nu verkar det som sushin har blivit ok att äta igen. Det var ett tag som jag inte har ätit sushi i Kalmar då den varit så dålig.

På eftermiddagen somnade jag och sov flera timmar, något jag tydligen behövde. Medans jag sov åkte Mats och gymmade. På kvällen grillade vi och tog upp potatis från våra pallkragar och friterade. Det var väldigt gott.

Nu får det snart bli sängen då jag behöver energi för att ha syrran med kompani på besök några dagar.

Godnatt 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *