Sista åken och hemfärd

Nu sitter jag vid köksbordet hemma och tänkte titta in här innan det är dags för att sova, Imorgon är det måndag och en ny vecka. Jag eller rättare sagt vi lämnar packningen som den är utan vi packar upp imorgon.

Igår kväll var sista kvällen i Hundfjället och det märktes att alla fyra ville njuta extra och ta vara på kvällen in i det längsta. Vi hade en väldigt mysig kväll med vin och lasagne. Vi hann att spela Gin rummy och Urban vann storslaget, det har nog aldrig gått så bra för honom som det gjorde då.

Efter kortspelet tittade vi på en film där de dansade jerusalemchallenge och då kom vi på att vi också skulle spela in och dansa. Vi hade väldigt roligt när vi övade dansstegen och det är ju inte det lättaste att göra allt i takt tillsammans. Det var längesedan som vi skrattade så mycket som vi gjorde, Mats och Ubbe körde en egen stil och räknesätt för att komma ihåg.

Här kommer ett litet smakprov på när vi övade.

I dag på morgonen steg vi upp så vi nästan var färdigpackade innan vi gav oss ut. Eftersom vi hade övat igår kväll så kände vi oss redo för att göra dansen med pjäxor på i snön. Det blev vår uppvärmning innan vi åkte i backen.

Jag tycker vi lyckades ganska bra med vår lilla dans tillsammans.

#jerusalemachallenge

Sedan var vi verkligen redo för att åka sista åken innan hemfärd. Nypistad backe, så det kändes gudomligt att åka på. Jag tror alla har fått mersmak på en skidsemester inom snar framtid.

Strax efter halv elva var det dags att åka tillbaka till stugan för att packa ihop och bege sig hem mot Kalmar. Vi körde inom Victor på Mezzo för att se honom en sista gång och säga hejdå.

Bilresan hem gick bra trots att Ubbe hade satt sin gps på en annan väg än vad vi trodde att vi skulle köra. Den valde väldigt små vägar som jag ville undvika. Vi kom hem som vi skulle och jag blev bara lite åksjuk i slutet.

Det har varit en underbar resa med vännerna Malin och Urban, tack för denna gång. ❤

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *