Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Sista dagen i februari 2021

Dagen har varit väldigt lång idag för jag vaknade innan klockan sju och steg upp klockan sju. Jag som hade tänkt ha sovmorgon. På förmiddagen var vi och tvättade bilarna, det behövdes verkligen. Det var kö till tvätten så det var bara att stå i kö och vänta.

Jag hann även sova en stund mitt på dagen för jag försöker hålla min energibalans i på en bra nivå. Vi tittade även på stafetten och damerna var ju duktiga och så spännande det var. Tyvärr var inte herrarnas stafett inte lika spännande.

Efter stafetten åkte vi och hämtade Malin och Urban för Mats skulle springa en mil tillsammans med dem. Jag skulle springa lite kortare för jag vill inte belasta min höft för mycket. Det blev en runda på Stensö och det var många människor som var ute och promenerade i slingan i det fina vädret. Jag sprang 3 kilometer och sedan gick jag 2 kilometer under tiden de andra sprang milen. Det blev även några bedövningar på utegymmet. Sedan hann jag lyssna lite på min ljudbok i bilen innan de kom tillbaka. Jag är nöjd med min löpning idag och andningen funkade bra.

När vi kom hem lagade vi hel kyckling i ugn och med rödkål till framför tvn. Ikväll ska vi bara ta det lugnt och sedan ska jag gå och lägga mig i tid. Min höft gör lite ont nu så jag hoppas det går över till imorgon.

Det har varit en väldigt bra sista februaridag idag, kram ses nästa månad, Susann