Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Sista dagen innan Mats fyller 50 år :-)

Nu på förmiddagen ska jag besikta bilen och det var längesedan det var jag som gjorde det. Förr gjorde jag alltid det fast nu är det flera år sedan. Jag har glömt hur en gör.

Sedan ska jag handla det sista innan morgondagen och jag har några klappar kvar. Jag brukar alltid köpa något som kan läggas i strumpan som öppnas direkt på julaftons morgon. Som tradition har det alltid legat klappar som kan sysselsätta barnen på julafton, får se vad som hamnar i strumporna i år.

Vid ett kommer Victor med tåget och då har jag lovat hämta honom. Han har varit nere i Malmö hos sina syskon i nästan en månad. Det är skönt att han kommer hem, för då kommer vi få lite hjälp imorgon när vi har festen.

Jag ska även till Linnéuniversitetets bibliotek och låna en bok till Samina. Ska bara försöka komma ihåg det, för minnet är lite si och så just nu när jag har mycket på G.

Mats skulle nog sluta tidigt idag, så här hans sista dag innan julledigheten. När han kommer hem ska vi träna direkt och idag ska vi springa på Värsnäs och förhoppningsvis blir det två varv, 5 km. Efter löpturen åker vi till gymmet för att styrketräna också.

Ikväll blir det nog det sista plocket inför imorgon. Vi ser fram emot festen och att umgås med alla våra vänner och släktingar.

Ha en bra dag,

Kram Susann

2 kommentarer