Jag

Sista november 2020

Godmorgon så här på sista dagen i november och imorgon går vi in i sista månaden för det här året. Trots att detta år inte har och är som vanligt så går tiden i alla fall fort. På något sätt rullar dagarna ändå och fylls med ett visst innehåll, kanske inte det som det var tänkt från början men ändå hittar en på saker att fylla sin tid med. Jag tycker många har varit mycket kreativa i sina tankar och nya möjligheter har provats.

Jag har startat upp dagen som de flesta andra morgnar med att surfa runt och läsa olika bloggar och på Stenhagenbettanss blogg läste jag att hon varit på julskyltning, och tänk det föll bara bort ur mitt medvetande. Vi brukar åka in till stan för att vandra runt och titta och eventuellt köpa någon julklapp eller så. Tänk att jag kunde glömma bort julskyltningsdagen.

Istället gjorde vi vårt hus adventfint med ljusstakar och stjärnor och lite nya köksgardiner. Jag är inte riktigt nöjd med min pyntning utan tycker det saknas lite i en del rum så det måste åtgärdas genom att inhandla lite nytt. Det kanske jag orkar med i eftermiddag.

På facebook dök de här bilderna upp idag på mitt flöde:

Tänk att det var för ett år sedan och då var det -2 grader i luften ochn 5 grader i vattnet. Nu längtar jag efter att det ska bli snö för förra året fick vi inte så många dagar med snö när vi doppade oss efter våra löppass.

Med dessa vinterbilder önskar jag alla en fin sista novemberdag, kram Susann

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *