Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Skärtorsdagen den 6 april 2023

Har ni flugit till Blåkulla? Kommer vi att ses?

Idag var det kallt på morgonen, vart är värmen? Jag hoppas det blir varmt till helgen.

idag var det sista jobbdagen innan påsklovet och det kändes bra. Jag började morgonen med att skriva några dokument som behövdes göra innan lovet. Sedan åkte jag och dottern och fikade innan jag började jobba.

Dagen gick fort och idag fick vi tacos till lunch och det är alltid uppskattat bland eleverna.

När skolan hade slutat skulle vi ha AW och de flesta skulle sedan gå vidare till ishallen för att titta på Kalmar HCs match mot Piteå. Jag valde att bara stanna en stund efter jobbet eftersom jag ville spara min energi till helgen då vi har mycket inbokat. Mats hämtade mig klockan fem och vi köpte med pizza hem.

Dottern och William är på hockeyn med Willams mamma och bror och Mats och jag har tillbringat tid framför tvn. När jag kom hem så hade jag fått en bukett blommor utav William, det var hans vinst på min födelsedag att ge mig blommor i april. Han är den tredje personen som fullföljer sin vinst de vann på min 50-årsfest. Tack för fina blommor 💜

Nu får vi se om mina andra vänner och släkt fullföljer sina vinster.

Det är inte många påskkäringar ute ikväll, inte en endaste en har kommit förbi trots att jag laddat påskägget. Nu blir det till att äta godis själva. Jag har inte ätit godis sedan nyår fast tänkte att jag skulle unna mig lite påskgodis för att sedan inte äta godis igen efter påsk.

Nu önskar jag er en fortsatt trevlig skärtorsdag, flyg inte vilse ikväll.

Kram Susann 💜

6 kommentarer