Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Skrapa rutan đŸ˜±

Godmorgon, hÀr vaknade jag tidigt innan Mats alarm. Jag kÀnde mig pigg och steg upp och började jobba lite. Jag kollade lite mail och sÄg över dagens lektoner.

NÀr Mats körde till jobbet vid kvart i sju sÄ var han tvungen och skrapa bilrutorna.han kom till och med in och sa tt jag nog behövde starta bilen innan för isen satt som berg. Det har tydligen varit minusgrader Àven om det inte Àr det nu.

IgĂ„r eftermiddag fick jag ett samtal frĂ„n min handlĂ€ggare pĂ„ försĂ€kringskassan. Han skulle informera om ett möte som han och lĂ€karen ville ha den 6 februari och Ă€ven om att de kunde tolka reglerna kring arbetstrĂ€ning lite annorlunda Ă€n tidigare. Förut var reglerna att jag inte skulle kunna arbetstrĂ€na pĂ„ min arbetsplats dĂ„ jag har en 50% anstĂ€llning och i sĂ„ fall hade varit tvungen att ta tjĂ€nstledigt frĂ„n mitt jobb för att arbetstrĂ€na 755 pĂ„ ett annat stĂ€lle. Nu menade han att jag skulle kunna arbetstrĂ€na pĂ„ mitt jobb om min arbetsgivare kunde planera att jag ska fĂ„ en 75% anstĂ€llning i framtiden. Det skulle ju vara bra för mig dĂ„ jag har en arbetsplats som verkligen har varit bra för min utveckling, jag gĂ„r ju sakta framĂ„t och klarar mer och mer. Jag ska prata med MĂ€rit, min chef idag för de vill Ă€ven att hon Ă€r med pĂ„ mötet. HandlĂ€ggaren kĂ€ndes inte lika rigid som jag annars har upplevt honom. Nu kanske det blir bra och jag kan prova att arbetstrĂ€na pĂ„ 25% vilket jag inte har varit motstĂ„ndare till. Det som jag har varit motstĂ„ndare till Ă€r att ta tjĂ€nstledigt frĂ„n mitt jobb för att arbetstrĂ€na pĂ„ ett annat stĂ€lle. Det hade varit sĂ€mre för mig för nu kan jag vara pĂ„ mitt jobb som jag kĂ€nner till och behöver inte lĂ€gga onödig fokus pĂ„ nya saker. FortsĂ€ttning följer…

Vad hÀnder för dig idag?

IgÄr kvÀll fick jag lite information frÄn Lena och Toni angÄende lördagen. Att fylla 50 innebar att jag har mÄnga roliga saker framför mig och pÄ lördag Àr det överraskning med Lena och Toni. Jag vet bara att Mats och jag blir hÀmtade pÄ lördag vid 12:30 och att vi kommer att vara inomhus och att jag fÄr mer information under lördagen. SÄ nu fÄr jag helt enkelt vÀnta och se. Det ska bli roligt.

Idag hÀnder det inte sÄ mycket förutom att jag ska jobba och mitt schema pÄ onsdagar Àr fullspÀckat med lektioner. Sedan nÀr jag kommer hem frÄn jobbet blir det vila.

Nu önskar jag dig en hĂ€rlig onsdag, kram Susann 💜

4 kommentarer