Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Tisdagen den 17 januari 2023

Vilken bra rutin jag skapat mig när jag börjar tisdagar med gymmet. Det blev en kilometer på löpbandet som uppvärmning innan jag körde två varv på Milon. Det går bra med Milon nu och även om jag hade uppgraderats till nivå två så var det lugnt med motstånd, lagom för mig. De första gångerna jag körde Milon tyckte jag att stepupmaskinen och cykleln var det värsta och drog ner min motivation. Idag kändes de stationerna helt ok och de fyra minuter som tillbringas på de stationerna kändes inte lika långa som annars.

Sedan hoppade jag in i bastun och duschen innan jag åkte till jobbet. Det var skönt att ta det lite lugnt i bastun innan jobbet.

På jobbet gick tiden snabbt och hemkunskapslektionen gick bra. Det blev goda brownies gjorda och eleverna var nöjda.

När jag kom hem från Centrumskolan blev det vila i soffan. Vi var lata ikväll och åkte och köpte kebab. Vi provade Kebabben för vi visste att de hade bytt ägare så tänkte vi att vi kunde prova dem nu. Vi blev mätta och nöjda.

Jag måste ju även berätta att idag fick jag mail från Korea angående att de skulle titta i deras dokument. Precis som jag trodde så hade de inte någon direkt mer information än den jag hade, förutom att de skickade ett kort på mig som jag inte hade. Om jag vill så kan jag ta ett dna-test och lämna det till antingen en koreanska ambassaden eller på en polisstation i Korea. Jag vet inte om jag tänker göra det. Kanske gör jag det när jag är i Korea. Jag har mailat tillbaka för jag fick inga direkta svar angående barnhemmet jag har varit på. Om jag vet vilket barnhem det är så vill jag besöka det när jag är i Seoul. De andra två korten hade jag sett förut i mina dokument. Det här kortet verkade vara taget innan de andra för jag ser lite yngre ut på den här bilden.

Jag hoppas du har haft en bra tisdag, kram Susann 💜

4 kommentarer