Solig dag och snöig kväll

Mina dagar rullar på och inget speciellt händer. Det känns som jag inte har så mycket att skriva om. När jag kom hem höll Mats på att moppa köksgolvet, tur det är någon som orkar städa i det här hemmet.

Idag har jag sovit som vanligt, min kropp är fortfarande trött och behöver sova. Jag somnade nästan så fort jag la mig i soffan, hade önskat att jag kunde göra likadant när det är dags att sova för natten.

Ikväll har jag promenerat tillsammans med Karin och Mats sprang under tiden med Madeleine. Vi gick 4,5 kilometer i rask takt och det kändes ganska ok för min höft. Sedan badade jag och Madeleine trots att vädret inte var det bästa. Det var minus sju grader och i vattnet var det 0,1 grader. Det snöade och blåste så det var lite kallt på bryggan om händer och fötter. Jag fryser bara om händerna efteråt så vantar ä skönt att ha med sig. Först övervägde vi att inte doppa oss alls fast sen tog begäret över så det blev ett dopp i en liten isvak. Vi hade glömt spade och yxa så vi kunde inte göra hålet större.

Sedan hem och vi åt rester till middag, skönt att bara värma och slippa och stå och laga mat.

Vi har bara chillat framför tvn och snart är det dags för mig att sova, godnatt 💜

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.