Solig morgon 🌞 gräsänka ikväll😊

Vilken underbar morgon vi hade, solen sken och temperaturen låg runt 16 grader när vi sprang och badade. Jag kunde bara springa ett och ett halvt varv för jag hade lite ont i knät. Jag tror att det beror på backintervallerna i torsdags med Sweden runners. Fast jag är ändå nöjd med det jag sprang idag. Vi var sex stycken som sprang, Mats, Annika, Maria, Malin, Urban och jag. Det är kul när vi är ett helt gäng som träffas. Sedan får alla springa som de vill fast det brukar sluta med att alla springer i en klunga och mot slutet är det jag som sackar efter några meter för jag orkar inte springa lika fort i slutet. Det är fortfarande ljuvligt i vattnet fast tyvärr glömde jag termometern så jag gissar att temperaturen låg runt 19.2 grader. Efter doppet blev det frukost i solen och det är väldigt trevligt att prata lite efteråt innan det är dags att bryta upp för lördagens bestyr.

Idag hade jag med mig min gopro som jag köpte förra veckan och jag är helnöjd med mitt köp. Jag hittade en på rea för att det var en liten repa som inte syns om en inte anstränger sig för att se den.

När vi kom hem har vi bara plockat lite för på måndag kommer det en Filippa som ska bo hos oss några nätter för lhon har inget boende första tiden av sin studietid. Hon är dotter till en utav min systers jobbkompis och vad gör en inte för att ställa upp för sin syster. Därför kommer hon på måndag eftersom hon börjar på Linnéuniversitetet då. Det är en ny erfarenhet för oss för vi har aldrig haft någon inneboende hos oss.

Nu har jag varit och lämnat mannen hos en fd anställd som jag tror ha gått i pension och har en bjudning ikväll så det innebär att jag får hela kvällen för mig själv. Det känns som det var längesedan jag var själv en kväll och vad hittar en på då. Jag har i alla fall varit och handlat lite smått och gott som chips, oliver och tryffelsalami så nu klarar jag mig ända tills det är dags att hämta Mats.

Jag önskar er en fin lördagskväll, och måste bara påpeka att jag är så glad att min blogg fungera som den ska igen. Jag hoppas att ni lämnar små avtryck, kram Susann 💜

2 kommentarer

  1. Vad roligt att du fått ordning på den. Man får aldrig ge upp 😊 Kul att se dina bilder igen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *