Solig morgon 🌞 grĂ€sĂ€nka ikvĂ€ll😊

Vilken underbar morgon vi hade, solen sken och temperaturen lÄg runt 16 grader nÀr vi sprang och badade. Jag kunde bara springa ett och ett halvt varv för jag hade lite ont i knÀt. Jag tror att det beror pÄ backintervallerna i torsdags med Sweden runners. Fast jag Àr ÀndÄ nöjd med det jag sprang idag. Vi var sex stycken som sprang, Mats, Annika, Maria, Malin, Urban och jag. Det Àr kul nÀr vi Àr ett helt gÀng som trÀffas. Sedan fÄr alla springa som de vill fast det brukar sluta med att alla springer i en klunga och mot slutet Àr det jag som sackar efter nÄgra meter för jag orkar inte springa lika fort i slutet. Det Àr fortfarande ljuvligt i vattnet fast tyvÀrr glömde jag termometern sÄ jag gissar att temperaturen lÄg runt 19.2 grader. Efter doppet blev det frukost i solen och det Àr vÀldigt trevligt att prata lite efterÄt innan det Àr dags att bryta upp för lördagens bestyr.

Idag hade jag med mig min gopro som jag köpte förra veckan och jag Àr helnöjd med mitt köp. Jag hittade en pÄ rea för att det var en liten repa som inte syns om en inte anstrÀnger sig för att se den.

NÀr vi kom hem har vi bara plockat lite för pÄ mÄndag kommer det en Filippa som ska bo hos oss nÄgra nÀtter för lhon har inget boende första tiden av sin studietid. Hon Àr dotter till en utav min systers jobbkompis och vad gör en inte för att stÀlla upp för sin syster. DÀrför kommer hon pÄ mÄndag eftersom hon börjar pÄ Linnéuniversitetet dÄ. Det Àr en ny erfarenhet för oss för vi har aldrig haft nÄgon inneboende hos oss.

Nu har jag varit och lÀmnat mannen hos en fd anstÀlld som jag tror ha gÄtt i pension och har en bjudning ikvÀll sÄ det innebÀr att jag fÄr hela kvÀllen för mig sjÀlv. Det kÀnns som det var lÀngesedan jag var sjÀlv en kvÀll och vad hittar en pÄ dÄ. Jag har i alla fall varit och handlat lite smÄtt och gott som chips, oliver och tryffelsalami sÄ nu klarar jag mig Ànda tills det Àr dags att hÀmta Mats.

Jag önskar er en fin lördagskvĂ€ll, och mĂ„ste bara pĂ„peka att jag Ă€r sĂ„ glad att min blogg fungera som den ska igen. Jag hoppas att ni lĂ€mnar smĂ„ avtryck, kram Susann 💜

2 kommentarer

  1. Vad roligt att du fĂ„tt ordning pĂ„ den. Man fĂ„r aldrig ge upp 😊 Kul att se dina bilder igen.

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *