Jag,  Sjukskriven/Arbete

Somnade sent

Att dricka kaffe efter lunchen är väldigt gott och det gjorde jag såklart igår och det straffade sig. Det är så svårt att veta när kaffet ska sabba min nattsömn för ibland kan jag dricka kaffe utan att det påverkar min nattsömn. I natt somnade jag inte före 02.00 och det är ju lite drygt att börja veckan på minus med tanke på att jag ska ”jobba” 4 dagar denna vecka på 50%. Det blir till att vila så mycket jag kan.

Det känns så bra att jag har kommit så här långt på min resa efter min fallolycka 2015. Även om det går sakta så märker jag att utvecklingen går framåt för jag kan göra väldigt mycket hemma nu utan att få symprom som huvudvärk, illamående och yrsel. JAg märker att jag har ändrat mitt sätt att vara och tänka i mitt liv. Jag lever mer här och nu, tar vara på att ”andas” ge mig själv positiva tankar. Jag har blivit bättre på att se över min energi och blivit mer medveten om mitt mående. Jag tillåter mig att att må bra genom att strukturera om eller bara vila, jag har definitivt sänkt ”kraven” som jag själv har på mig själv och mina förväntningar. Mitt tankemönster har nog förändrats på ett sätt där jag ger mig själv förutsättningar till att må bra.

Det finns ju som sagt var ingen annan än Du själv som kan leva livet som Du vill leva. Mitt tips är att ge dig själv tid till reflektion och meditation för att boosta dig själv till att bli den bästa av DIG.

Tänk att jag låg så här nästan hela första året efter fallolyckan för att få så lite intryck som möjligt. Jag hade öronproppar i öronen för att slippa så mycket ljud som möjligt.

En kommentar