Jag,  Sjukskriven/Arbete

Söndagen den 11 december 2022

Godmorgon, här är frukosten intagen för vi är inga sjusovare längre. Jag hade önskat att vi kunde sova lite längre på helgerna. Nu är snart dags att ta tag i dagen. Idag ska vi fixa här hemma och pepparkaksdegen ska göras vilket jag glömde bort igår.

Nu känns det som om julen kommer med stormsteg och jag har fortfarande lite julklappar kvar att köpa. Jag kanske tar mig en tur idag med för jag skulle titta på en julklapp till Mats. Jag har nästan köpt färdigt julklapparna för vi handlade ju en del igår. Det skulle vara skönt att snart vara klar med det.

Jag behöver även jobba lite för jag ska skriva lite arbetsbeskrivningar tills imorgon. Sedan behöver jag även läsa lite till tentan som jag ska skriva på tisdag. Jag är godkänd på allt hittills så jag hoppas att jag kommer att klara tentan trots att jag inte lagt så mycket tid på att läsa.

Tänk att jag bara har en och en halv vecka kvar innan det är jullov. Vi slutar med en julfest efter att eleverna har slutat onsdagen den 21 december. Då ska vi har julklappslek och vi ska köpa två julklappar var för ca 100 kr sammanlagt . Jag har inte köpt mina julklappar ännu så det står på listan över vad jag behöver göra.

Min julkalender:

Gör något för någon annan idag.

Nu är det dags för mig att fånga dagen, kram Susann 💜

6 kommentarer