Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Lördagen den 10 december 2022

Godkväll till dig som är inne hos mig. Idag dröjde det ända till kvällen innan jag fick tid till att skriva. Eftersom det är lördag så började morgonen med löpning och bad. Idag var det bara Mats och jag som sprang och badade, alla andra var upptagna.

Det kändes ganska tungt att springa och först tänkte jag bara springa ett varv fast det blev två varv till slut. Idag var det minus 3 grader i luften och 2,8 grader i vattnet. Nu biter det härligt i skinnet, precis vad jag längtat efter. Jag längtar också efter isvaksbad. När en har kommit upp och en stund efter sprider sig en härlig värme i kroppen och en känner sig så underbar i hela kroppen. Det är precis den känslan som jag vill åt.

Dagens julkalenderbild får bli den här på Mats och mig:

Tala om för någon hur mycket den personen betyder för dig.

Efter doppet var det gott med varm blåbärssoppa.

När vi kom hem blev det frukost framför tvn och vi tittade på julkalendern. Tittar ni på kalendern?

När vi hade ätit frukost åkte vi över till Ölands köpstad för Molly vårt fadderbarn sjöng där tillsammans med två andra kompisar. Vi skulle även köpa en present till den nyaste medlemmen i familjen Carnesten. Mats lillasyster har fått sitt tredje barn och det ville vi såklart uppmärksamma och även titta lite på underverket.

Det blev lite handlande på köpstaden och sedan åkte vi till stan för jag ville se om jag hittade en bok till min pappa i julklapp. Tyvärr hittade jag inte de böckerna jag sökte.

Det blev även en runda till Giraffens köpcentrum innan det var dags att åka hem. När jag kom hem var jag trött så jag var tvungen att sova lite.

Nu ikväll har vi inte gjort så mycket och nu är det fotboll på tv, England mot Frankrike. Sedan kommer jag nog gå och lägga mig tidigt.

Jag hoppas du har haft en bra lördag, kram Susann 💜

2 kommentarer