Jag,  Sjukskriven/Arbete

Söndagen den 13 februari 2022

Idag hade jag tänkt ta riktig sovmorgon fast tji fick jag. Mats vaknade vid sju och då vaknade jag med så vid halv åtta gick jag upp. Det blev frukost framför tvn till herrarnas stafett.

Idag har varit en riktig slappar och vilardag för mig. Mats har repat med Månkören hela dagen, mellan 10 och 16. Jag har tittat på os och serier och bara försökt vila och få energi. Jag har haft lite huvudvärk hela dagen och det känns som jag är på väg att bli förkyld. Är det min tur nu att få Covid-19? Jag har ju klarat mig så länge.

Vi får se hur jag känner mig i morgon bitti och jag hoppas att jag bara är allmänt trött.

När Mats kom hem från repet så gjorde vi Kroppkakor. Det är för att Inga har sin utmaning med landskapsrätter och vi brukar laga rätterna på söndagar. Det blev goda kroppkakor så nu sitter vi mätta i soffan och tittar på tv.

Sedan har vi såklart dagens utmaningar.

Färgen som Heidi och Nettan har idag är vit så det får bli bilden på béchamelsåsen på kroppkakorna.

Orskaullans utmaning är – I natt jag drömde… det är lite störigt för jag vet att jag drömde något i natt fast nu kommer jag inte ihåg vad det var.

I Kristinas utmaning undrar hon – Husdjur eller inte husdjur? Just nu har vi fiskar som sonen lämnade kvar hos oss när han flyttade till Malmö. Eftersom jag är pälsallergiker så har vi inga husdjur. Jag hade en katt när jag var tunt sex år och det var då jag upptäckte att jag var allergisk. Vi har haft vandrande pinnar när barnen var yngre och även fiskar då barnen var yngre.

Jag hoppas ni haft en bra söndag och nu önskar jag alla en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜

4 kommentarer