Uncategorized

Söndagen den 16 januari 2022

Då är snart denna söndag slut och sängen som väntar. Vad har vi fyllt denna dag med kan en undra. Det blev sovmorgon, tror klockan blev halv nio innan vi steg upp. Vad har hänt med oss, för det är ju inte så längesedan vi var uppe innan klockan halv åtta.

Det blev långfrukost framför tvn, Mats gör alltid amerikanska pannkakor på söndagsmorgnar och det går ner. Vi var väldigt slöa på förmiddagen, tittade på serie. Jag pratade även med Malin om vår planerade Stockholmsresa kommande helg. Vi bestämde att vi ställde in resan nu när läget är som det är, tråkigt fast vi får resa till våren då vi hoppas att läget ser annorlunda ut.

Vid ett-tiden tyckte vi att vi behövde komma ut en runda så vi sprang på Stensö. Planen var att springa runt 7 kilometer fast jag hade tydligen inte huvudet med mig för jag hade glömt att byta om till min sport BH. Vet inte hur jag kunde glömma den. Det kändes tungt att springa och jag fick inte till andningen så det blev bara 3 kilometer idag. Det är i och för sig den längsta sträckan för i år och då tänker jag att det finns utvecklingspotential. Jag är ändå nöjd att det blev en löprunda idag med och det kändes ändå bra i kroppen, hade det inte varit för BHn och andningen så hade jag klarat den långa rundan för tanken var en lite längre runda i lugnt tempo. När jag hade sprungit klart kändes det som att det hade varit skönt med ett kallbad efter fast jag hade ingen handduk med mig så det får bli nästa gång. Tänk vad kroppen vänjer sig och ställer in sig på hur det brukar vara. Kallbad ger en verkligen mersmak.

I eftermiddag har jag jobbat lite för jag ville gå igenom teoriuppgiften på hemkunskapen som jag ska ha imorgon. Jag tycker om att vara förberedd och dessutom ska det få uppgiften i Loops, ett nytt program för mig.

Till middag ikväll blev det Skånes landskapsrätt Brännesnuda, en soppa toppad med persilja och riven pepparrot. Mats tyckte den var god med en liten brännande känsla som uppstod i näsan lite då och då. Jag tyckte den var lite smaklös fast det är kul att ha provat en ny rätt.

Nu ikväll blir det bara lite slappande framför handbollen som Mats tittar på och jag har datorn i knät så jag kan skriva här på min blogg. Jag läser även mina bloggvänners inlägg innan det är dags för mig att krypa till sängs. Jag hoppas John Blund vill ha en tidig date.

Jag hoppas ni haft en bra söndag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *