Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 19:e april 2020

Inatt fick jag väldigt lite sömn, och självklart berodde det på kaffet som jag drack igår kväll när vi var hos Marie och Jimmy. Någon gång efter 03.00 somnade jag och så kan en väl tro att en kan sova länge på morgonen. Nejdå, utan 7.15 slog jag upp mina bruna, kände mig så seg och trött.

Mats vaknade även han så då valde vi att gå upp och åka till gymmet. Tur det inte var många där för jag såg ut och kände mig som en zombie.

Mannen ser betydligt piggare ut än vad jag gjorde. Fast det blev löpbandet och sen lite styrketräning.

Efter frukosten fixade vi lite med vårt projekt, vilket innebär att många utav våra saker rensas ut eller byter plats. Vi hann även en tur till IKEA och tvätta bilen plus en snabbis in på Ica.

När vi kom hem igen hade Rasmus och Tova kommit så då fikade vi. Var lite glupsk för glömde ta kort innan jag hade ätit upp.

Sedan var jag helt slut och somnade i soffan medans mannen bytte däck på den bilen som jag brukar köra.

Ikväll gjorde vi kroppkakor, igen… gjorde förra veckan och då misslyckades vi med kroppkakorna. Ikväll gick det bättre, alla blev mätta och nöjda och vi slapp beställa pizza.

Tycker ni om kroppkakor och i så fall vad äter ni till kroppkakorna? Vi brukar ha vit sås och lingonsylt till med en klick smör på kroppkakan.

Nu är det sängen som gäller för imorgon är det Centrumskolan igen. Tänk vad en veckas påsklov går fort.

Godnatt 💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *