Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Söndagen den 21 juli 2024

Idag vaknade vi upp i Lomma. Det gick bra att sova i husbilen fyra vuxna personer. Fördelen är att vi känner varandra bra så allt går väldigt smidigt. Eftersom gårdagen var en varm och fin dag så var det varmt I husbilen i natt fast framåt småtimmarna blev det mer behagligt.

Vi åt frukost utanför husbilen och det kändes mysigt.

Efter frukosten blev det ett dopp och det var härligt uppfriskande.

Sedan åkte vi till Hyllie och parkerade ganska nära Rasmus och Tovas lägenhet. Vi gick till dem och där var både dottern och William som sovit där i natt.

Urban och Mats gick en tur på Emporia medans vi andra vilade i lägenheten. När de var klara så tog vi tåget till Köpenhamn, och S o W mötte upp oss lite senare då de träffade Williams kusin innan de åkte över till Köpenhamn.

Det blev mycket gående, fika och även bubbel vid kanalen.

Vid halv fem kände vi oss nöjda efter att ha gått i värmen. Då åkte vi tillbaka till Hyllie och vi satte oss vid husbilen och drack lite vin innan vi träffade barnen igen för att åka och äta middag tillsammans på en sushirestaurang. Ikväll var första gången jag blev besviken på sushin i Malmö, riset var inte bra. 😒

När vi hade ätit färdigt sa vi hejdå till dottern och William för de skulle köra hem ikväll. Sedan tog vi tåget till Hyllie och sa hejdå till Rasmus för han ska jobba imorgon. Därefter satte vi oss i husbilen och spelade sequence. Mats och Urban vann två av tre.

Det har varit en varm dag ,26 grader i luften och imorgon spås det regn. Hittills är vi nöjda med vår resa tillsammans med Oskarssons.

Kram Susann 💜

2 kommentarer