Jag,  Sjukskriven/Arbete

Söndagen den 27 mars 2022

Godkväll mina kära vänner som tittar in till mig. Denna söndag började med att jag vaknade tidigt som vanligt fast eftersom vi hade ställt fram klockan i natt så blev det inte jättetidigt. Det var ingen sol på morgonen och temperaturen låg på 7. Jag började dagen med att göra äggosten eftersom den behövde vassla av sig några timmar innan den gick att äta.

Efter att jag hade gjort äggosten så åkte Mats och jag till Packhuset för att äta deras frukost. Vi ville testa där igen för när vi sist åkte runt och åt hotellfrukost tyckte vi att det var sådär. Det var inte liga mycket folk som förra gången fast jag tycker att det inte är det bästa stället i Kalmar. Jag saknar pannkakor och lite mer pålägg. Annars är det trevligt att sitta där tycker Mats, mysigt på något vis enligt honom. Jag vet inte om jag håller med, varför vet jag inte. Jag får bara en olustkänsla, att det inte är så välkomnande. Fast mätta blev vi i alla fall.

När vi kom hem rensade jag ut i en garderob och sedan åkte vi till tippen för att slänga en gammal madrass som jag sparat på. Vi rensade även ut lite tallrikar så det fick bli en tur till ikea för att inhandla nya till uterummet.

Vi har bara småpysslat här hemma idag och tagit det lugnt. Jag har även hunnit sova en liten stund i soffan i uterummet. Idag gjorde vi våfflor som Mats älskar. Jag är dock inte lika förtjust i våfflor fast åt ändå en.

Vi åt även äggosten som jag gjorde i morse och det var överraskande gott fast jag vet inte om jag skulle kombinera det med sill som jag läste någonstans att en kunde göra

I Christels fotoutmaning är ordet glas idag och då fick det bli bild på några glas som är från min farmor och farfar.

Nu ikväll blir det tv-tittande, vet inte riktigt vad vi ska titta på. Jag hoppas ni haft en bra söndag, kram Susann 💜

3 kommentarer