Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 30 juli 2023

Igår bestämde jag mig för att åka och gymma idag på morgonen. Jag hade tänkt åka även om inte Mats följde med. Fast idag vaknade Mats innan klockan sju och han ville följa med till gymmet. Jag försökte muta honom igår med hotellfrukost fast det betet svalde han inte.

Vid 7:20 var vi på Malkars och nu har de bytt app för att komma in. Både Mats och jag har den nya appen fast jag lyckades inte komma in. Det var tur att Mats följde med, annars hade jag fått vända. En miss som jag gjorde var att milonkortet låg inte i min träningsväska som jag trodde så då fick jag träna annat. Jag började med att springa 20 min på löpbandet i lugnt tempo.

Vi tränade en timme och sedan när vi duschat åkte vi till Scandic och åt hotellfrukost.

Efter frukosten åkte vi hem och vilade lite innan vi åkte och köpte examenspresent till William.

Därefter sov jag i uterummet medans Mats tittade på en fotbollsmatch mellan Tyskland och Colombia.

Klockan 14:00 spelade vi padel med Jimmy och Daniel.

Efter padeln städade vi och jag torkade alla köksluckor för det var längesedan jag gjorde det. Lilla gästrummet är färdigt för syrran och Andreas när de kommer imorgon kväll.

Jag har även planterat om bananplantorna och jag hoppas att de fortsätter växa bra. Jag vågade bara ta två små sticklingar, som jag hoppas ska få rötter i ett vattenglas.

Idag är Mats sista lediga dag på hans semester. Imorgon är det tillbaka till rutinerna igen. Det som blir annorlunda är att han ska cykla till jobbet.

Imorgon bitti ska jag troligen ut till revsudden för ett yogapass med Maria.

Nu är det sängen, kram Susann 💜

4 kommentarer