Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Söndagen den 5 februari 2023

Idag vaknade jag upp på Lögnäs gård. Jag har sovit sådär för sängen och kuddarna var inte riktigt i min smak så lite ont i ryggen och nacken på morgonen. Jag tog en bild från vårt rum när solen var på väg upp och himlen var så fin.

Vid kvart över åtta gick vi ner och åt frukost. Det var gott och trevligt och det fanns det mesta som en vill ha när en äter frukost på hotell.

Efter frukosten checkade vi ut och åkte förbi Markaryds kyrka där mamma är begraven. Vi stannade till och tittade vid minneslunden och var även runt mormor och morfars grav.

Sedan fortsatte vi till Älmhult och fikade hos Fatimah och Andreas.

Vid halv ett åkte vi till pappa som också bor i Älmhult. Vi passade på att äta lunch tillsammans med honom innan Mats och jag åkte hemåt mot Kalmar igen. Det blev lunch på IKEA då det inte finns så många restauranger öppna i Älmhult på söndagar. Pappa bjöd oss och jag tog köttbullar och mos.

Efter lunchen åkte vi hem till pappa en stund och satt och pratade. Vi fixade även ett direktalarm på hans telefon som han kan trycka på om det händer något och då ringer det direkt till Fatimah och jag får ett mess och även hans position, vart han befinner sig.

När vi kom hem så har vi bara chillat och tar det lugnt innan det är dags för en ny jobbvecka. Det ska bli kul att komma tillbaka till jobbet efter att jag har varit hemma och varit sjuk.

Jag hoppas du haft en bra helg för det har jag haft. Det har verkligen varit roligt att fylla 50 och det är ju inga dåliga presenter jag fått. Att vara på spa med syrran har varit trevligt, tack för denna fina upplevelsen. 💜

Nu önskar jag dig en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜

2 kommentarer