Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Lördagen den 4 februari 2023

Äntligen är jag frisk så jag kunde följa med på vår lördagsrutin. Det var en fin och lite kallare morgon.

Jag valde att gå istället för att springa, tänkte att jag fortfarande var lite hostig. Fast badet ville jag inte vara utan. Det var 4 minusgrader i luften och 0,4 grader i vattnet. Det var en helt underbar morgon.

Efter det underbara doppet åkte vi hem och åt frukost och sedan packade vi. För idag skulle vi åka till Älmhult till min syster och hennes sambo. Idag var det dags för deras 50-årspresent som de gav mig. Jag visste bara att vi skulle hem till dem.

När vi kom till Älmhult så fick vi lunch, en ostpaj och sallad.

Efter lunchen packade vi in oss i deras bil och körde dit vi skulle. Efter ca 1h och 30 min var vi framme på destinationen som låg nära Laholm, Lögnäs gård.

Vi checkade in och la in våra väskor på rummet för att sedan gå ner och få välkomstbubbel.

Vi fick rummet Sädfickan och Fatimah och Andras fick rummet höloftet.

Sedan gjorde vi oss i ordning för spa. Det var mycket större än vad jag trodde att det skulle vara. Det fanns en bubbelpool, fotbad, bassäng utomhus, kallbadskar, bastu mm.

När vi kände oss nöjda gjorde vi oss i ordning för en liten träff på rummet hos Fatimah och Andreas innan middagen som serverades klockan sju. Vi drack bubbel och fyllde på med lite chark och vindruvor.

Vid klockan sju var det dags för middag, trerätters. Det fanns tre av alla rätter som en fick välja mellan. Tyvärr blev bilden inte så bra på menyn.

Förrätten och efterrätten var god fast huvudrätten var inget speciellt. Vi blev mätta i alla fall och det blev en trevlig dag och kväll. Vilken härlig födelsedagspresent jag fick. Tack 💜

Jag kommer sova som en stock i natt och jag ser framemot frukosten imorgon. Jag hoppas den är god.

Nu önskar jag dig en trevlig kväll, kram Susann 💜

6 kommentarer