Städdag

Godmorgon alla fina bloggvänner!

Igår kväll hade jag huvudvärk hela kvällen så det blev inte så mycket läsande på bloggar och därför inte så många kommentarer hos mina fina vänner. Ibland hinner eller orkar jag inte göra det varje dag. Jag tycker alla andra är så duktiga att lämna kommentarer hos varandra, hur gör ni för att hinna med att läsa alla och kommentera?

Idag är det mitt i veckan och det innebär att det är vår städdag så det är det vi ska göra i efermiddag kväll. Även om vi bara är två vuxna i huset så behövs det ändå plockas och fixas hela tiden. Jag tror dammsugaren och moppen blir glada över bli rastade idag.

Nu när vi närmar oss julen tycker jag att mina tankar har börjat snurra och jag vaknar flera gånger per natt. Detta är också något som är annorlunda efter min fallolycka, jag är mindre stresstålig och kan inte se helheten på samma sätt som tidigare därav alla mina tankar för jag kommer inte ihåg min struktur så jag måste typ tänka nytt hela tiden Kanske blir det så när en har hjärntrötthet även om den är mycket bättre än för ett år sedan. Det är bara att en blir lite frustrerad för jag märker ju att jag inte klarar sånt som jag gjorde tidigare och gör fler fel och misstag. Dessutom blir min hjärna trögare så jag förstår sämre vissa dagar då jag tycker att hjärnan typ laggar. Ja som sagt var är det mycket olika tankar som snurrar runt och svåra att organisera…

Nu måste jag avsluta detta flummiga inlägg och önska alla en härlig dag, var rädda om er, kram Susann

En kommentar

  1. Håller med att många är duktiga att komentera, just nu sitter jag i bilen gubben är inne på Biltema 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.