Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Travel

Tisdagen den 11 april 2023

Idag vaknade jag hos dottern i Malmö. Jag har påsklov och tänkte tillbringa några dagar här i Malmö. Jag vaknade till att det regnade ute så inget inbjudande väder till att utforska omgivningen.

Jag hade först tänkt gå till Emporia fast kände att jag var rätt trött och fortfarande lite huvudvärk från gårdagen. Jag valde att stanna i lägenheten på förmiddagen, var bara ute en liten sväng för att köpa en blomma till Skye, mitt systerbarn som jag skulle besöka vid 13-tiden.

Jag passade på att jobba lite då vi ska göra några digitala utbildningar. Jag hann göra alla så det känns skönt även om vi har lång tid på oss att göra dem. När jag jobbar känns det inte som om jag har ork och tid över för sådant.

Jag tog bussen runt halv ett och jag lyckades köpa biljett och komma på rätt buss. Det var smidigt då busshållplatsen ligger precis utanför dotterns lägenhet och bussen gick raka vägen till Limhamn där Skye bor med Jonna. Det var första gången jag hälsade på Skye här i Malmö trots att hen har bott här några år, fast bättre sent än aldrig. Det var mysigt att fika hos Skye och sedan gick vi en promenad i området innan jag tog bussen hem igen. När jag kom hem vilade jag innan dottern kom hem.

Det har varit en bra dag och jag har tagit det väldigt lugnt och vilat mycket. Jag hoppas det ska bli lite finare väder i morgon och kommande dagar.

Jag hoppas att din dag varit bra, kram Susann 🤗💜

2 kommentarer