Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Travel

Onsdagen den 12 april 2023

Idag tog jag sovmorgon och när jag steg upp hade dottern och William lämnat lägenheten. Vid klockan 10 gick jag till Emporia för att kolla lite i affärerna. Det tar ca 5 min att gå till Emporia från deras lägenhet så det är smidigt. Jag strosade runt och det var skönt för det var inte mycket folk så här mitt i veckan.

Jag på väg till Emporia och idag sken solen till skillnad från igår när det regnade hela dagen.
Ingången till Emporia

Vid 11.30 mötte jag upp Rasmus och Tova vid Emoria för att äta lunch. De föreslog att vi skulle åka in till en restaurang vid Möllan, Ramen to tubiiru. Dottern mötte upp vid restaurangen för hon skulle jobba hemifrån på eftermiddagen. Efter lunch gick vi till en spelbutik som jag alltid besöker när jag är i Malmö. Jag tittade på ett spel fast jag köpte inte det, kanske åker jag in imorgon och köper det i alla fall.

Därefter tog vi tåget till Hyllie och hann med en kort runda på Emporia innan vi gick hem. Jag vilade i soffan medans dottern jobbade. Dottern går en utbildning i Motiverande samtal så hon hade en läxa att spela in ett samtal med någon och denna någon fick bli jag. Jag pratade om min resa till Syd Korea.

Vi 17:30 lämnade vi lägenheten för att ta tåget in till en restaurang som jag och dottern velat äta på. Ikväll skulle det äntligen bli av, vi skulle prova hot pot. Det var gott fast jag vet inte om det var värt priset fast nu har vi testat det. Jag skulle vilja äta där igen fast smaka någon utav deras andra rätter. Hot pot är ungefär som fondue med buljong och till det fick vi grönsaker, bläckfisk, entrecot, fläskkött, scampi och kyckling som vi tillagade i buljongen. Alla blev mätta och nöjda och det är trevligt att få umgås med sina barn.

När vi hade ätit gick vi in på triangeln för Rasmus och dottern skulle köpa efterrätt, little moons som är en mocchiglass. Sedan blev det tåget hem och det var folktomt vid stationen.

Nu sitter jag i soffan och har precis ätit glassen och det var inte en glass i min smak. Fast det är alltid kul att testa nya saker.

Nu önskar jag en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜

4 kommentarer