Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 12 januari 2021

Godmorgon denna tisdag. Klockan har blivit åtta och det är 1 grad utomhus och jag har duschat, ätit frukost och sitter nu framför tv-nyheterna med datorn i knät. Utanför är det mörkt och grått och än så länge ingen snö här i Lindsdal, Kalmar. Längre norrut i Sverige är det snökaos, tänk så olika väder vi kan ha i vårt avlånga land.

Idag händer det äntligen, innan Centrumskolan så har jag en klipptid. Jag tänker göra som jag brukar att låta frisörskan klippa som hon vill. Jag tycker det är roligt och spännande att se vilken frisyr jag får. Det är ju bara hår och det växer ju ut. Jag hoppas Joanna vågar klippa som hon tycker passar mig, hon har ju gjort så två gånger innan och jag har blivit nöjd varenda gång. Jag lovar att det kommer bilder på min nya frisyr.

I eftermiddag kommer jag behöva vila för att orka med att springa med Karin ikväll. Jag ska prova att jogga lite, annars får jag gå medans Mats, Karin och Madeleine springer. Jag kommer i alla fall bada, trots att det känns så mycket kallare i vattnet än på lördagsmorgnar. Jag tror att mörkret påverkar min känsla.

Nu önskar jag alla en fin tisdag, kram Susann

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *