Bloggutmaning 12 januari 2021

Gjord av Orsakullan

12 januari – Berätta om något alla borde se.

Denna mening har fått mig att tänka och tänka… vad betyder den för mig och vad står det för? Tänker jag på en plats, en film eller vad tycker jag alla borde se. Jag tror att alla kanske borde lyfta sin blick och se vad de har framför sig, vad det har och visa andra medmänniskor den respekt och förståelse som alla är värda. Jag tycker det är viktigt att en ser medmänniskan, personen ur ett opåverkat sätt. Inte genom dina fördomar, eller normer som råder utan verkligen bara SE. Genom att se så öppnas nya möjligheter, ta vara på dessa ögonblick.

Skulle jag rekommendera att titta på något så kanske jag skulle säga det senaste jag såg som berörde, Catwalk eller miniserien Butterfly. Det är två filmer som får en till att tänka och reflektera kring olikheter, jämställdhet och mångfald.

Om det var en plats som jag skulle välja så är det mycket svårare, jag har ingen särskild plats som jag tycker att alla borde se för alla platser en väljer är väl värda att se och har ju sin speciella tjusning eller historia.

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.