Familj,  Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 12 juli 2022

Idag lämnade vi Malmö efter frukosten efter två nätter hos Rasmus. Igår gick vi en runda på Emporia och på dagen spelade vi paddel med Rasmus som Tova. På kvällen skulle Rasmus och Tova ha picknick så då åkte vi bort till dottern och umgicks. Efter maten blev det paddel med dem. Dottern hade aldrig spelat det förut fast hon hade lite otur så hon vred till ryggen så hon fick ont. Hon spelade med ryggont, så kanske inte den bästa upplevelsen med tanke på att hon hade ont. Fast hon tyckte det var kul.

Sedan åkte vi hem till Rasmus och Tova och umgicks lite innan vi skulle sova. Det var två mysiga dagar i Malmö.

Nu sitter jag i Älmhult hos pappa för vi åkte hit efter Malmö. Vi passar på att hälsa på honom nu på vägen hem. Vi sover här i natt och åker hem imorgon efter frukosten. Det var ett tag sedan vi var här så samvetet kände att det var dags nu. Pappa bjöd på lunch på en restaurang som serverade buffémat. Det var gott och vi blev mätta. Sedan sov jag en stund i eftermiddag och därefter spelade vi Chicago. Pappa vann första omgången och Mats den andra.

Ikväll har vi varit hos min syster Fatimah och hennes sambo Andreas och ätit middag. De bor också här i Älmhult. Vi passade på att ses nu när vi ändå var här.

Nu tittar vi på fotbollsmatchen mellan Tyskland och Spanien och sedan är det sängen.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer