Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Torsdagen den 14 juli 2022

Idag är det kronprinsessan Viktorias födelsedag och då brukar det vara fullt ös i Borgholm. Trots att vi bor så nära Öland så har vi aldrig varit där när Victoria fyller år.

Idag skiner solen och det är 16 grader i luften så det verkar som om det kommer bli en fin dag. Vad som står på agendan idag vet jag inte riktigt då vi inte har planerat något. Vi får se om jag åker och handla jordgubbar så jag kan frysa in och göra lite sylt.

Tvättmaskinen har fått börja jobba i alla fall nu när vi varit hemifrån sedan söndags. I natt har jag sovit skönt i min egen säng och det är det bästa när en varit hemifrån, att sova i sin säng.

Jag vaknade kvart över sju som jag har gjort de flesta av dessa sommarmorgnar och nu kunde jag inte ligga kvar längre utan gick upp strax innan åtta. Mats ligger fortfarande kvar och sover så får se när han behagar stiga upp.

Igår kväll sprang vi med Madeleine, hade bytt från tisdagen till onsdagen eftersom vi kom hem igår. Det var riktigt varmt att springa igår kväll, 27 grader i luften och 19,8 grader i vattnet. Jag sprang 2,4 km och Mats och Madeleine sprang 4,6 km. Tänk om personen i Nikebutiken hade vetat att vi springer för i så fall skulle den personen inte upplyst min man om att han var på springavdelningen.

Vad händer för er idag?

Nu önskar jag er en härlig torsdag, kram Susann 💜

En kommentar