Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 16 juli 2024

Idag vaknade vi upp i husbilen hos Victor på norra Öland. Det var en solig morgon så vi satt i solen och åt frukost.

Efter frukosten tänkte vi ta oss ett dopp fast först cyklade vi ner till Victor i restaurangen. När vi kom dit behövde han lite hjälp så vi putsade en massa oxfile. Det märktes att Victor hade gjort det flera gånger då det tog mycket längre tid för oss att göra.

När vi var klara där cyklade vi till badplatsen och badade. Det var 15 grader i vattnet så det var riktigt uppfriskande. Vi hade tvål och schampo med oss så vi blev tvagade ordentligt.

Därefter cyklade vi till husbilen och chillade. Jag låg och läste i min bok, ”Liv efter liv” av Kate Atkinsson. Mats cyklade ner till restaurangen och hjälpte till.

Klockan 13:00 mötte jag upp Marielle och Alfred för vi skulle äta lunch tillsammans på Victors restaurang. Det blev en trevlig stund. Sedan visade jag husbilen för dem och de visade sitt taktält som de hade lånat av en kompis. Det var verkligen ett smidigt tält och mysigt.

Därefter satte jag mig i restaurangen och tittade på när Mats jobbade och bara chillade. Eftersom det regnade ute så ville jag inte strosa runt i hamnen.

Vid 16;30 tiden kom Marie, Jimmy och Sigge till restaurangen. Vi började med att ta lite dricka för att sedan äta vid klockan 18:00. Hampus, Mats och Torun också med oss. Tyvärr hade Victor blivit sjuk så han kunde inte vara med. Ikväll tog jag pizza och den var supergod.

Efter maten åkte vi till husbilen och spelade spel, sequence och första gången vann Marie och jag. När vi hade spelat två gånger åkte de hem.

Det blev en bra dag med blandad kompott. Imorgon åker vi hemåt och packar om frö att sedan åka till pappa.

Kram Susann 💜

2 kommentarer