Tisdagen den 17 maj 2022

Godmorgon alla fina som tittar in hos mig. Vad glad jag blir för dina små avtryck. 💜 Idag vaknade jag tidigt igen, klockan 6. Det känns som jag har sovit ifatt mig och det är ju bra. Tänk det är tisdag och jag känner mig förvånansvärt pigg efter min intensiva roliga helg. Det märks att min återhämtning inte alls är lika lång som den har varit förut och det är ju positivt för då går det åt rätt håll.

Solen skiner idag och det är 8 grader utomhus och jag hoppas att det är idag som värmen kommer. För visst längtar ni också efter värmen? Det ser ut som det är vindstilla idag och det är ju så skönt i solen när det inte blåser för nu värmer solen riktigt. Jag märkte det igår kväll när vi satt vid kallbadhuset att så fort som solen tittade fram blev det så varmt och skönt

Vad händer idag? Det är en helt vanlig tisdag fast såklart inte i Norge… Det blir Centrumskolan som vanligt och jag trivs verkligen på mitt jobb. Jag känner att jag kommer in i det mer och mer med mer ansvar vilket är väldigt kul. Jag får bara se till att hålla lagom balans för att inte få symptom som huvudvärk och yrsel. Det svåra just nu är att inte sitta med datorn för länge. Ibland märker jag att jag behöver pausa och då har det egentligen gått för långt…

Ikväll blir det antagligen löpning och bad med Karin och Madeleine. Annars har vi inga direkta planer. Jag ska börja se över vad jag ska ha med mig till Rhodos, så allt är tvättat och rent. Jag är som vanligt ute i god tid när jag ska packa inför en resa.

Nu önskar jag er en härlig tisdag, kram Susann 💜

5 kommentarer

  1. Att packa och vara ute i god tid är ju så bra. Jag brukar också börja packa i tid så man inte missar något när vi ska iväg.
    Och ja i Norge firar dom stort idag , och min norska man fyller år idag så när han var liten trodde han att alla firade honom (hehe).
    Hoppas du får en fin eftermiddag /kväll kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *